Open/Close Menu Integration expert

Cu o experienta de peste 20 Ani in executarea modelelor de goblen va Punem la dispozitie peste 2,000 de modele. Goblenurile sunt cu Diagrama sau imprimate Impreuna cu Mouline de CEA mai buna calitate. Reproducerile dupa pictori célébri si modele de goblen originale sunt specialitatea Krif apreciata in Tara cat si in lumea intreaga. Va asteptam cu Mare Drag sa impartim aceasta pasiune Comuna-GOBLENUL AC SI PANZA CAROIATA Acul are o lungime de 30-40 milimetrii. Se recomanda ca pentru fiecare cartela cu ATA sa se foloseasca Cate un AC. Panza este confecţionată DIN Bumbac şi are o densitate de 10×10 ochiuri PE centimetrul Patrat. Furnizam Panza caroiata cu 100 ochiuri/cm. Patrat Marca Zweigart DIN Germania de culoare deschisa cu un caroiaj Bej. Clientul, poate utiliza Alta Panza cu aceleasi proprietati privind densitatea de 10×10 ochiuri PE centimetrul Patrat. Toate comenzile de modele de goblen Care depasesc 200 Lei beneficiaza de transport gratuit cu livrare la adresa (valabil en Roumanie) pentru orice întrebare sau nelămurire vă rugăm să ne Contactați. Lucrăm zilnic la îmbunătățirea serviciilor și produselor noastre iar misiini noastră ar fi cu mult mai grea fără prietenelor dumneavoastră informatii aditionale PE blog, Facebook, YouTube, Twitter si Google + fiecare Kit goblen este atent realizat de profesioniști și totodată pasionați de goblen.

Folosim doar materiale de calitate, prelucrăm cu migală fiecare diagramă și în plus Punem câte o părticică de suflet în fiecare Kit realizat. Imaginez DE contrôle couleur este imaginea Color a modelului de goblen ales. In Legenda este tout moment numarul si numele goblenului, dimensiunile acestuia si numarul de Culori. Imaginea de contrôle este format A4 si este tiparita PE hartie FOTOGRAFICA. Nici culorile monitorului si nici culorile fotografiei de Control nu redau exact imaginea finala a goblenului dupa cusut. Culorile utilizate in Model sunt date corect de Atele de PE cartela. Companie înființată în 1993, Cu Experiență în realizarea goblenurilor pictate încă DIN anul 1985. Set goblen Fetita Visatoare de Jean Baptiste Greuze Tél: 0760175663/0342405644 sau e-mail: elena.goblen@gmail.com CULORI: 52 DIMENSIUNI-ochiuri: 400 x 328 E toamna! Anotimpul cu cea mai Bogata Paleta de Culori. O Banca de lemn in Prim plan de Care se sprijina o umbrela si o esrfa…. Toate modelele de goblenuri se pot comanda și la dimensiuni speciale dorite de dumneavoastră, respectând proporția și adaptându-le tipului de Panza pentru goblen Dorit.

Instructiuni de lucru pentru obţinerea unui goblen de calitate este necesar să Aplicaţi o anumită Tehnică de coasere şi să respectaţi Naomi reguli de bază. Kiturile pentru goblen furnizate de Firma S.C. Goblen Kit S. R. L sunt destinate numai celor care au deja experienţă. Pasianon, răbdare şi perseverenţa sunt calităţile necesare pentru realizarea unui goblen de calitate şi de valoare. Kiturile pentru goblen se Lucrezia, punct clasic de goblen. Goblen imprimat, goblenuri cu diagramă sunt Principalele produse pe care le producem cu Drag pentru dumneavoastră.

Executăm și gherghefuri speciale pentru coaserea goblenurilor Hudema`s. Dorim ca toate creațiile noastre să vă aducă bucurie, să vă impresioneze ușurința cu care pot fi cusute și frumusețea Lor după ce sunt finalizate. Livrare razem prin Poșta Română (3-10 zile) la comenzi de peste 150 lei sau prin urgent curier (1-2 zile) la comenzi de peste 300 de lei (se excluant gherghefurile) trimitem kiturile goblen în cel mai scurt timp posibil Diagrama cu simboluri Negre sau simboluri couleur ( Schema sau harta) taiate baza realizării goblenului. Diagrama este o planşă coroiată cu Linii subţiri PE verticală şi orizontală ce despart simbolurile. In intériul unui Patrat caroiat se regasesc 100 de simboluri.

CategoryUncategorized

© 2010-2015 MiddlewareInc

logo-footer

STAY CONNECTED WITH US: