Open/Close Menu Integration expert

Delicat, Suav, subtil: așa am putea caracteriza lookul de mai jos. Unghiile cu sclipici Care asociază tonuri dulci precum rozul, irizații brillant Rose Gold și Purul Alb trebuie să se afle PE Lista ta pentru sezonul următor. Modelul de Unghii cu sclipici de mai jos va arăta demențial PE pielea ta bronzată. Se amestecă detaliile ombre cu sclipici și se obține o manichiură la fel de séseătoare precum Vara. Unghiile cu sclipici de mai jos ne-au cucerit PE depeline, mai ales că transpun Fidel un Apus de Soare cu totul spectaculos. A se servi PE répéter în timpul verii! Iată o altă variantă de Unghii cu sclipici Care se potrivește de Minune cu pielea bronzată. Unghiile Albe și ojă cu Glitter Roz: mai ai nevoie doar de o Rochy răcoroasă de vară și ești Gata să sécui. Plecăm de la aceeaşi idee ca în imaginea precedentă, doar că de această dată înlocuim notele de Rose Gold cu Accente de argintiu! Dacă ai Unghii MICI, acest Model de manichiură va face Furori pentru tine. Combină de această dată movul cu rozul și unghiile cu sclipici, iar rezultatele se vor potrivi la orice Outfit DIN garderoba ta. Dans ciuda faptului ca in 2018 Moda unghiilor Lungi devine mai intensa, este Poutine Probabil ca unghiile scurte si patrate sa, il est un peu pozitiile de Lider.

Atunci cand creati o manichiura pentru Unghii scurte, lasati imaginatia sa ISI FACA treaba si incercati sa creati desene PE Unghii, fie initial nu atat de perfecte. Apoi, Treceti la forme mai Complicate, dungi si desene mai artistice. Atunci cand ATI reusit sa Treceti de aceasta ETAPA, incercati sa amestecati mai multe Culori si sa creati PE Unghii o Pictura impresionista. O sa va IASA ceva pur si simplu MINUNAT!. Daca vrei sa porti Unghii cu sclipici ai venit in locul potrivit! Aici VEI Gasi modele de Unghii cu sclipici pentru toate ASA si ocaziile. Movul e Culoarea anului, așa că din lista noastră de Unghii cu sclipici nu putea Lipsi o manichiură Care să celebreze această influență. Nuanța cerului înstelat și sclipici Roz la capătul unghiei: acest Model de manichiură va fi purtat DIN zilele fierbinți ALE verii și PANA în nopțile geroase de iarnă. Designul géométrique al unghiilor va continua sa fie pertinent si in anul 2018. Si acest lucru nu este surprinzator deoarece tendinta minimalismului ramane a fi Dominanta – suntem obositi de stralucirea anilor` 90 si de glamour-UL DIN 2000.

Cu toate acestea, daca nu va place sa aveti Mereu o manichiura perfectionista, puteti opta pentru nuantele mai aprinse. Puteti realiza o manichiura Clasica Neagra prin Aplicarea ojei Negre pe toate unghiile sau puteti incerca sa desenati divers imagini: PE unghiile Negre, sclipiciul in culori contrastante va Arata foarte deosebit.

CategoryUncategorized

© 2010-2015 MiddlewareInc

logo-footer

STAY CONNECTED WITH US: